دکتر مسعود شفیعی در نشست توانمندی سازی اعضای هیأت علمی:
دکتر مسعود شفیعی در نشست توانمندی سازی اعضای هیأت علمی:
این مراسم در راستای تبیین جایگاه دانشگاه فنی و حرفه ای در عرصه های علم، تکنولوژی و نوآوری شکل گرفت
به گزارش ادره کل روابط عمومی، بعد ازظهر دیروز دکتر مسعود شفیعی در نشست توانمند سازی و انتقال تجربه به اعضای هیأت علمی در شرف استخدام دانشگاه فنی و حرفه ای که با حضور معاون پژوهش و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری در سازمان مرکزی دانشگاه فنی و حرفه ای برگزار شد با ابراز خوشحالی از حضور مسوولین وزارت علوم در دانشگاه بیان داشت: این نشست در راستای تبیین جایگاه دانشگاه فنی و حرفه ای در عرصه های علم، تکنولوژی و نوآوری برنامه ریزی شده است.
دکتر شفیعی با ارایه گزارشی از دانشگاه بیان داشت: دانشگاه فنی حرفه ای از 170 دانشکده و آموزشکده ،نزدیک به 180 هزار دانشجو و 17 هزار مدرس حقالتدریس برخوردار است و این مرکز آموزش عالی تا سال گذشته دارای 55 عضو هیأت علمی بوده که هم اکنون با پیگیری های انجام شده این تعداد با تغییر ساختار به افزایش خواهد یافت.
وی افزود: در دوره جدید مدیریت دانشگاه با ایجاد شرایط لازم ، تشکیل کمیته های مربوطه و بررسی صلاحیت ها بر پایه رشته ها، ماندگاری شغلی و سن و پس از تصویب هیات امنا ، نهایتا پرونده 65 نفر مورد تایید قرار گرفت و پرونده ها به مرکز جذب هیات علمی ارسال و پس از طی روندی طولانی تعدادی مورد تایید قرار گرفته و احکام صادره شده و مابقی در حال بررسی و یا رفع نقص پرونده است .
شفیعی با بیان اینکه مدرسان جدید در مراکز تابعه بر طبق مصوبه هیأت امنای دانشگاه و موافقت مسوولین مرکز جذب وزارت علوم تحت عنوان هیأت علمی فنی مشغول به کار میشوند، افزود: در فراخوان جذب هیات علمی سال 94 ، بیش از سه هزار نفر متقاضی جذب در کادر هیات علمی دانشگاه بوده اند. با عنایت به حجم عظیم تقاضا و محدودیت جذب ، مجموعه پرونده ها مورد غربالگری اولیه قرار گرفته که بر اساس شرایط و ضوابط مورد نظر مراحل جذب را طی خواهدکرد.
رییس دانشگاه فنی و حرفه ای ادامه داد امیدواریم تا پایان سال وضعیت این پرونده ها هم به سرانجام رسیده و زمینه جذب متقاضیان برخوردار از شرایط لازم فراهم گردد. در راستای ارتقای سطح علمی اعضای هیات علمی دانشگاه مربیان متقاضی باید دارای سه سال تجربه کاری بوده که در دیگر دانشگاه¬ها این ضوابط اتفاق نیافتاده است .
دبیر جمعیت ایرانی پیشبرد ارتباط صنعت و دانشگاه با بیان اینکه در این دانشگاه ، محور باید کارآفرینی و کسب مهارت باشد که با توجه به این اصل 70 درصد فارغالتحصیلان این دانشگاه در سال گذشته وارد بازار کار شدهاند، گفت : دانشگاه فنی حرفهای به ارتباط خود با صنعت اعتقاد زیادی دارد و این دانشگاه از نظر اشتغال سربار جامعه نیست زیرا فارغالتحصیلان آن کارآفرین و مهارتی هستند.
دکتر شفیعی در خصوص اینکه تجهیزات این دانشگاه قدیمی است، تصریح کرد: دانشگاه فنی حرفهای به عنوان یک مرکز آموزش عالی تقاضا محور باید از تجهیزات خوبی برخوردار باشد تا بتواند کارآفرینی و خلاقیت را به خوبی به دانشجویان آموزش دهد.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای اظهار داشت: راهاندازی پارکهای علم و فناوری از جمله برنامههای این دانشگاه است و اگر اعضای هیأت علمی بتوانند آزمایشگاهی را تأسیس کنند این اقدام جزو کارهای پژوهشی ایشان محسوب میشود.
دکترشفیعی با بیان اینکه در هر استان یک دانشگاه واحد فنی حرفهای افتتاح میشود تا در هزینهها و پرداختها صرفهجویی شود، گفت : دانشکده و آموزشکده های تابعه دانشگاه اجناس تولیدی خود را به با سود اندک در اختیار سایر مراکز این دانشگاه گذاشته و به فروش رسانده اند که این امر سبب شد مبلغ 8 میلیارد صرفه جویی در هزینه ها داشته باشیم.
رئیس دانشگاه فنی و حرفه ای با بیان اینکه در سال 93، یکصد میلیارد تومان افزایش بودجه داشتیم، تصریح کرد: دانشگاه فنی حرفهای در حال راهاندازی مقطع کارشناسی پیوسته فنی بوده و در آن مقطع تکنیسین ها به مدت چهار سال با دروس پروژه محور و تقاضار محور آموزش خواهند یافت.
وی در پایان گفت: در حوزه پژوهش در دانشگاه فنی و حرفه ای حمایتهای مالی خوبی انجام شده تا پروژههای دانشگاهی هر چه سریعتر به ثمر بنشیند.