گزارش بازدید از شرکت تاتائو
عنوان بازدید: بازدید علمی در راستای درس بسته بندی مواد غذایی
تاریخ و مکان بازدید: شرکت تاتائو – 96/10/03
گروه صنعتی/فنی: صنعتی
رشته تحصیلی: علوم وصنایع غذایی
مقطع: کارشناسی
درس مربوطه: بسته بندی مواد غذایی
استاد: مهندس سیاوش باقری
خلاصه علمی بازدید:
بازدید از دو خط تولید و بسته بندی آبمیوه در پاکت دوئی پک280 سی سی و قوطی آلومینیومی دوتکه 240 سی سی انجام گرفت که پروسه تولید آنها به شرح ذیل می باشد . ضمناً از خط تولید کنسانتره خرما نیز به طور اجمالی بازدید انجام گرفت .
1) آماده سازی نوشیدنی آبمیوه در صعم های مختلف :
مواد اولیه خریداری شده پس از کنترل های لازم در سردخانه و انبارنگهداری می شود و بر اساس برنامه ریزی قبلی به سالن تولید انتقال یافته و پس از استاندارد سازی و پاستوریزاسیون به دستگاه پرکنی پاکت دوئی پک یا دستگاه پرکنی قوطی آلومینیومی منتقل می شود.
2) دستگاه پرکن پاکت دوئی پک Volpack ساخت کشور اسپانیا
رولهای فویلهای چندلایه آلومینیومی به دستگاه وصل شده و دستگاه فوق به طور اتوماتیک عمل پاکت سازی را انجام میدهد . آبمیوه منتقل شده از واحد پاستوریزاسیون به دستگاه پرکنی ، در پاکتها پرمی شوند و عمل دوخت انجام میشود . سپس بلافاصله پس از درج تاریخ تولید وانقضاءو... پاکتها به داخل تونل سردکن منتقل شده و در نهایت در کارتن های 40 تایی بسته بندی می شوند.
3) دستگاه پرکن قوطی آلومینیومی دوتکه Zilli & Bellini(ZB) ساخت کشور ایتالیا
قوطی ها بعد از شستشو و استریل شدن وارد مرحله ی پرکنی پالپ (تکه های میوه ) وآبمیوه شده و پس از تزریق گاز ازت عمل درب بندی انجام می شود و قوطی های پر شده بلافاصله پس از درج تاریخ تولید وانقضاءو...به داخل تونل سردکن منتقل شده و در نهایت در شرینگ های 24 تایی بسته بندی می شوند.
4) انبار محصول و فروش
از محصول تولیدی نمونه برداری شده و پس از انجام آزمایشهای شیمیایی و میکروبی وهمچنین طی دوره قرنطینه ،توسط واحد کنترل کیفی به لحاظ سلامت محصول تولیدی اعلام نتیجه شده و توسط مسئول فنی برای فروش آماده میشوند .