بازدید ازکارخانه چی چست گلوتن
بازدید از مراحل تولید ویفر و کیک
تاریخ و مکان بازدید: روز یکشنبه مورخه 9709/11 / شهرک صنعتی- فاز یک. روبروی کارخانه چی چست گلوتن- شرکت تالیا فخر آذربایجان
گروه صنعتی /فنی : شرکت تالیا فخر آذربایجان
رشته تحصیلی: علوم و صنایع غذایی
مقطع: کاردانی
درس مربوطه: اصول فرآیند مواد غذایی
استاد: پرویز احمدی قشلاق
خلاصه علمی بازدید:
بازدید از کارخانه قند به همراهی 14 نفر از دانشجویان توسط مسئول کنترل کیفیت وقت کارخانه صورت پذیرفت. مسئول کنترل کیفیت وقت، دانشجویان را ابتدا با نحوه دریافت، انبارداری و مصرف مواد خام ورودی به کارخانه (آرد، شکر، شربت قند اینورت، شیرخشک، بی کربنات آمونیوم و...) بر حسب نوع محصول تولیدیی (ویفر و کیک) آشنا نمود. در ادامه بازدید به ترتیب از مراحل اولیه خط تولید از نحوه ترکیب ، نوع فرمولاسیون، نحوه تهیه خمیر ویفر و کیک، مرحله پخت ، تهیه کرم ویفر و کرم زنی، سرد کردن ویفر و کیک ها، برش دادن ویفر تا مرحله بسته بندی ویفر و کیک آشنا نمود. همچنین دانشجویان با نوع و نحوه انجام آزمایشات فیزیک و شیمیایی و میکروبی روزانه و ماهانه که برای محصولات خام و تولید شده به ترتیب به منظور دریافت و تایید فروش انجام می شد، آشنا شدند در نهایت مستندات به شکل عکس ارائه می شود.