بازدید از کارخانه رب گوجه فرنگی شرکت داراب نوش ارومیه
بازدید از کارخانه رب گوجه فرنگی شرکت داراب نوش ارومیه
تاریخ و مکان بازدید: یکشنبه مورخه 97/09/25 / واقع در شهرک صنعتی فاز 2 توسعه ارومیه
گروه صنعتی /فنی : شرکت داراب نوش ارومیه
رشته تحصیلی: علوم و صنایع غذایی
مقطع: کاردانی
درس مربوطه: اصول فرآیند مواد غذایی
استاد: پرویز احمدی قشلاق
خلاصه علمی بازدید:
بازدید از کارخانه قند به همراهی 14 نفر از دانشجویان توسط مسئول کنترل کیفیت وقت کارخانه صورت پذیرفت. مسئول کنترل کیفیت وقت، دانشجویان را ابتدا با نحوه دریافت گوجه فرنگی و دیگر مراحل فرایند به صورت عملی آشنا نمود. بدین ترتیب ابتدا دانشجویان با دستگاه شستشو و سورتینگ گوجه فرنگی آشنا و نحوه شتشو و سورتینگ گوجه ها در این دستگاه ها و همچین نحوه دفع پساب تولیدی را مشاهده نمودند. در ادامه با دستگاه خردکن و نحوه خردکردن گوجه ها، منوپمپ (پس از عملیات خردکردن می بایست گوجه (میوه )خرد شده جهت پیش پزی به داخل دستگاه پیش پزبرده شده در آنجا حرارت داده شود تا مرحله پیش پزی گوجه فرنگی انجام پذیرد که این امر توسط پمپ غلیظ کشی به نام منوپمپ استفاده میگردد ) و نحوه عملکرد آن، پیش گرمایش (پری هیتینگ در گوجه فرنگی) که به دو صورت هات بریک و کلدبریک صورت می گرفت، صافی جهت گرفت پالپ آب گوچه فرنگی)، مخزن آب گوجه فرنگی (برای دریافت آب گوجه فرنگی )، تغلیظ کننده مداوم (تبخیر آب گوجه فرنگی و رسیدن به بریکس مورد نظر)، پاستوریزاتور و پاستوریزه کردن رب گوجه فرنگی تولیدی، تونل پخت به منظور پاستوریزاتورقوطی و در نهایت پس ازبسته بندی رب درقوطی می بایست قوطی هارا استریل نمود برای این کارازتونل پخت (اتوکلاوعبوری )استفاده می شودکه دارای انواع مختلف می باشد ولی اساس کارکلیه دستگاههایکسان می باشد تفاوتها درقسمت های کانوایرونحوه تبدیل حرارت می باشد. در نهایت مراتب به صورت مستند (عکس) به حضور ارسال می گردد.